Afbeelding

Deze module maakt het mogelijk om een afbeelding aan uw website toe te voegen. U kunt deze module gebruiken voor het tonen van foto's, afbeeldingen, grafieken of elk ander visueel element naar keuze.

Om een afbeelding aan uw website toe te voegen, dient u eerst terug te gaan naar het icoontje Een module toevoegen (rechts in de werkbalk bovenaan) en dan op het icoontje Afbeelding te klikken.

N.B. : Telkens u naar een andere tab gaat, worden de wijzigingen die u hebt aangebracht opgeslagen.

Titel & Ontwerp-Tab

In de tab Titel & Ontwerp heeft u de volgende opties:

1. Kies om al dan niet een titel te gebruiken door het veld Ik wil een titel aan of af te vinken.
    - Indien u ervoor kiest om een titel te gebruiken, dient u de tekst van uw titel in te vullen bij het veld Titel.
  2. Kies daarna het ontwerp van uw module uit de drie beschikbare opties. De ontwerpvoorbeelden tonen de modules met titel. Het groene haakje duidt aan welk ontwerp is geselecteerd.
  3. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.

_____________________________________________________________________________
Formaat-Tab

In de Formaat-tab heeft u de volgende opties:
  1. Kies het weergaveformaat van de inhoud van uw module. Het geselecteerde formaat wordt met een groen haakje aangeduid.
  2. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.

_____________________________________________________________________________

Afbeelding-Tab

In de tab Afbeelding heeft u de volgende opties.
  1. Klik op Bladeren om een afbeelding op uw computer te kiezen, zodra u de afbeelding hebt geselecteerd, klikt u op OK.
  2. U kunt dan de actie kiezen die dient te worden uitgevoerd wanneer een gebruiker op de afbeelding klikt.

3. Er gebeurt niets: er kan niet op de afbeelding worden geklikt.
    De afbeelding vergroten: toont de afbeelding in diens oorspronkelijke formaat, op een zwarte achtergrond.
    De bezoeker wordt naar een website geleid: maakt het mogelijk om een link aan uw afbeelding toe te voegen.
    Om te weten hoe u een link kunt toevoegen kunt u de sectie over links lezen.
  4. Kies een effect voor uw afbeelding. U kunt een effect bekijken door het te selecteren. De afbeelding wordt gewijzigd op basis van het effect gekozen in het venster. U kunt het formaat van de afbeelding wijzigen door de cursor naar links te schuiven om het te verkleinen of naar rechts om het te vergroten.
  5. Klik op "Volgende stap" om naar de volgende tab te gaan.
_____________________________________________________________________________

Tekst-tab

In de tab Tekst heeft u de volgende opties:
  1. Typ uw tekst in. Uw tekst verschijnt in uw blok op basis van de lay-out van uw keuze.

2. De werkbalk "Tekst" biedt u de volgende opties zoals hierboven aangegeven:
    • Knippen
    • Kopiëren
    • Plakken
    • Wijzigingen annuleren
    • Wijzigingen herstellen
    • Tekstkleur veranderen
    • Hyperlink toevoegen
    • Hyperlink verwijderen
    • Lettertype
    • Tekstformaat
    • Vet
    • Cursief
    • Onderstreept
    • Links uitlijnen
    • Rechts uitlijnen
    • Centreren
    • Opvullen
    • Uitlijning verwijderen
    • Links inspringen
    • Rechts inspringen
    • Genummerde lijst
    • Lijst met opsommingstekens
    • Kleine letters
    • Hoofdletters
  3. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.
_____________________________________________________________________________
Overzicht-Tab

In de Overzicht-Tab kunt u uw module bekijken.