Banners

Opmerking: U kunt een specifieke banner gebruiken op een specifieke pagina. Dat betekent de banner van deze pagina uniek is en niet hetzelfde is als de banners op de overige pagina's van uw website. Klik hier voor meer informatie.

De banner van de website wijzigen
De banner van de pagina wijzigen

U kunt uw banner op twee manieren wijzigen:

Om de banner van uw website te wijzigen, dient u eerst naar het icoontje Website te gaan. Deze bevindt zich rechts bovenaan in de werkbalk.

OF plaats uw muis op de banner, de bovenstaande knop
verschijnt dan.

Klik daarna op De banner wijzigen.

Er wordt een venster geopend.

De banner van uw website wijzigen

Klik op Uitzoeken om uw banner met één van uw afbeeldingen te personaliseren. De standaardafbeelding van de banner wordt vervangen door de afbeelding naar keuze.

U kunt uw afbeelding vergroten (+) of verkleinen (-) met de zoomopties en het verplaatsen met de pijltjes.

Gebruik de gebogen pijltje om de standaardparameters te herstellen.

Met het vierkantje in de stippellijn kunt u de stippellijn rond uw afbeelding tonen of verbergen.

Met de knop Standaardbanner herstellen kunt u de standaardparameters van het sjabloon herstellen. Dat betekent dat de oorspronkelijke bannerafbeelding en de parameters ervan worden hersteld.

De banner van de pagina wijzigen

In hetzelfde venster kunt u door op de tab Banner van de pagina te klikken de banner van de huidige pagina wijzigen (vergeet niet eerst naar de pagina te gaan waarvan u de banner wenst te wijzigen). Vink hiervoor de volgende optie aan, Ik wil een specifieke banner op deze pagina. Zodra u deze optie heeft aangevinkt, wordt het venster gewijzigd en ziet het er als volgt uit.

Met deze opties kunt u een banner maken met een afbeelding naar keuze.

U kunt uw afbeelding vergroten (+) of verkleinen (-) met de zoomopties en het verplaatsen met de pijltjes.

Gebruik het gebogen pijltje om de standaardparameters te herstellen.

Met het vierkantje in stippellijn kunt u de stippellijn rond uw afbeelding tonen of verbergen.

Met de knop Standaardbanner herstellen kunt u de standaardparameters van het sjabloon herstellen. Dat wilt zeggen dat de oorspronkelijke bannerafbeelding en de parameters ervan worden hersteld.