Hulpsite
Nederlands
search_left
 
Beheer: betalingsmethoden
Betalingsmethode
In het menu Betalingsmethode kunt u de betalingsmethoden kiezen die u voor uw website wenst te gebruiken.

Vink het vakje PayPal aan om deze betalingsmethode te gebruiken. (U dient eerst een PayPal-account te maken op www.PayPal.nl).
Vink het vakje Cheque aan om deze betalingsmethode voor uw winkel te gebruiken.
Vink het vakje Bankoverschrijving aan om deze betalingsmethode te gebruiken.
Vign_gestionmodepaiement
PayPal
Om de betalingsmethode PayPal te activeren, dient u uw PayPal-gegevens op te geven. Het betreft het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld. Bezoek voor meer informatie www.PayPal.nl.
Vign_gestionmodepaiementpaypal
Cheque
Wanneer u ervoor kiest om cheques als betalingsmethode te aanvaarden, dient u bij het vakje Te betalen aan het adres in te vullen waarnaar de klanten de cheque dienen te sturen.

Vink het vakje Ik wil chequekosten aanrekenen aan wanneer u kosten wilt aanrekenen voor deze betalingsmethode. Deze kosten dienen voor het dekken van uw banktransacties.
Vign_gestionmodepaiementcheque
Bankoverschrijving
Indien u ervoor kiest om bankoverschrijvingen als betalingsmethode te aanvaarden, dient u het rekening- of IBAN-nummer dat uw klanten dienen te gebruiken in te vullen bij het vakje Te betalen aan.

Vink het vakje Ik wil overschrijvingskosten aanrekenen aan wanneer u kosten wenst aan te rekenen voor deze betalingsmethode. Deze kosten dienen voor het dekken van uw banktransacties.
Vign_gestionmodepaiementvirement
© Novaxis Solutions Inc. 2007-2014
Een website maken met WebSelf