Beheer: klanten
Klant
In het deel Klanten staat een lijst met al uw klanten die producten op uw website hebben gekocht. Telkens een klant een bestelling plaatst, wordt een klantfiche aan de lijst toegevoegd.

U kunt het klantadres of de klantinformatie wijzigen door op het groene potloodje te klikken.

Indien u een elektronische klantenlijst nodig hebt, kunt u de lijst in Excel (.xls) of in Word (.doc) exporteren. Klik daartoe op de icoontjes bovenaan rechts van de tabel.
Vign_gestionclient