Hulpsite
Nederlands
search_left
 
De modules
 
Vign_cat_module_nl
U vormt de inhoud van uw website op basis van modules. Deze werken een beetje zoals blokken. Ze zijn 100% verplaatsbaar, verwisselbaar en wijzigbaar. U kunt hun locatie, ontwerp en breedte kiezen. U kunt meer lezen over elk type blok op het betreffende deel van deze pagina.
Een module wijzigen
Vign_barre_edition1
Zodra uw modules aan uw pagina zijn toegevoegd, kunt u ze wijzigen.

Hiertoe gaat u met uw muis over de te wijzingen module hangen. Bovenstaande balk verschijnt rechts bovenaan de module.

  1. U kunt uw module met de pijltjes verplaatsen.
  2. U kunt het formaat ervan veranderen door op het icoontje "Gewenst formaat" te klikken.
    Zo groot mogelijk om de module over de hele beschikbare breedte uit te spreiden of zo klein mogelijk om de module over de helft van de beschikbare ruimte uit te spreiden. Wanneer een formaat wordt geselecteerd, is de verzadiging groter dan wanneer de optie niet wordt gebruikt.
  3. Om de inhoud van een module (titel, ontwerp, afbeelding, formaat, tekst, adres, enz.) te wijzigen, klikt u op het icoontje met het potlood.
  4. Om een module te verwijderen, klikt u op het rode kruisje.
Opgelet : Deze balk vertegenwoordigt alle beschikbare opties. Het is mogelijk dat op basis van het type van de module of diens locatie bepaalde opties niet beschikbaar zijn. Wanneer een optie niet beschikbaar is, verschijnt het icoontje niet in de balk voor het bewerken van modules.

Module kopiëren en toevoegen
Vign_barre_edition2NEE
Door op het "+"-pictogrammetje te klikken die links onderaan staat heeft u 3 verdere opties.

  1. Direct een module boven een andere toevoegen, zonder de pijltjes te gebruiken, door op "Module bovenaan plaatsen" te klikken.
  2.  Direct een module onder een andere toevoegen, zonder de pijltjes te gebruiken, door op "Module onderaan plaatsen" te klikken.
  3. Een module kopiëren door op "Module kopiëren" te klikken. Vervolgens gaat u naar het menu "Module toevoegen", en een nieuwe categorie verschijnt waar u de gekopiëerde module kunt kiezen. Hiermee kunt u andere modules naar meerdere pagina's te kopiëren en dus tijd te winnen. U kunt maar één module tegelijkertijd kopiëren.
© Novaxis Solutions Inc. 2007-2014
Een website maken met WebSelf