Hulpsite
Nederlands
search_left
 
Diavertoning
 
Diavertoning

Met deze module kunt u een diavertoning aan uw website toevoegen. De dia's worden na elkaar getoond met overgangseffecten. U kunt deze module gebruiken om producten ten toon te stellen, getuigenissen toe te voegen, de leden van uw team voor te stellen, enz.

Om een diavertoning aan uw website toe te voegen dient u eerst terug te gaan naar het icoontje Module toevoegen (rechts in de werkbalk bovenaan) en dan op het icoontje Diavertoning te klikken.

N.B. : Telkens u naar een andere tab gaat worden de wijzigingen die u heeft aangebracht opgeslagen.


Titel- & Ontwerp-Tab
Vign_01
 
In de tab Titel & Ontwerp heeft u de volgende opties:
 1. Kies om al dan niet een titel te gebruiken door het vakje Ik wil een titel aan of af te vinken.
  - Indien u ervoor kiest om een titel te gebruiken dient u de tekst van uw titel in te vullen bij het veld Titel.
 2. Kies daarna het ontwerp van uw module uit de drie beschikbare opties. De ontwerpvoorbeelden tonen de modules met titel. Het groene haakje duidt aan welk ontwerp is geselecteerd.
 3. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.

  

Formaat-Tab

Vign_02
 
In de tab Formaat heeft u de volgende opties.
 1. Kies het weergaveformaat van de inhoud van uw module. Het geselecteerde formaat wordt met een groen haakje aangeduid.
 2. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.
 
Dia-Tab
Vign_03
 
In de tab Dia heeft u de volgende opties.
 1. Kies de rotatierichting via het keuzevenster. Zo kunt u het effect kiezen dat u op uw diavertoning wenst toe te passen. Wanneer u meerdere dia's hebt toegevoegd, klikt u op Overzicht om het effect te bekijken.
 2. Kies de pauzetijd tussen elke afbeelding met het hiertoe voorziene keuzevenster.
 3. Bepaal een hoogte voor uw dia bij het vakje Hoogte. U dient deze hoogte opnieuw in te stellen wanneer u uw zonemodule in uw sjabloon verplaatst.
 4. Uw diavertoning:
 • Om de standaarddia te wijzigen, klikt u op het groene potloodje.
 • Om de standaarddia te verwijderen, klikt u op de prullenbak.
 • Klik om een dia toe te voegen op Een dia toevoegen.
Vign_04
 
Een dia toevoegen/wijzigen: Vul uw titel in bij de kolom Titel. Laat dit veld leeg wanneer u geen titel wenst te gebruiken. Kies uw afbeelding van uw dia door te klikken op Bladeren. Vul de tekst voor uw dia in bij de kolom Tekst. Vink het vakje Link op de dia aan om uw dia naar een website of een pagina naar keuze te laten linken. Klik op het groene haakje om uw dia op te slaan. Klik op het rode kruisje om de tab Overzicht te annuleren.
Vign_05
 
In de tab Overzicht kunt u uw module bekijken. Om wijzigingen aan te brengen, gaat u terug naar de betreffende tab om de wijzigingen uit te voeren. Om uw module toe te voegen, klikt u op De module toevoegen.
© Novaxis Solutions Inc. 2007-2014
Een website maken met WebSelf