Downloadbare bestanden

Kies deze module om de lijst met uw downloadbare bestanden te tonen. U kunt deze module gebruiken voor het uploaden van documenten zoals mededelingen, e-mails, adviezen, enz. U kunt documenten in verschillende formaten uploaden (bijv.: Word-documenten, foto's of MP3's).

Om een module met downloadbare bestanden aan uw website toe te voegen klikt  u op het icoon Een module toevoegen (rechts in de werkbalk bovenaan) en dan op het icoon Downloadbare bestanden.

N.B: Telkens u naar een andere tab gaat, worden de wijzigingen die u heeft aangebracht opgeslagen.

Titel & Ontwerp-Tab

In de tab Titel & Ontwerp heeft u de volgende opties:
  1. Kies ervoor om wel of niet een titel te gebruiken door het vakje Ik wil een titel aan of af te vinken.
    -Indien u ervoor kiest om een titel te gebruiken vul dan de tekst ervan in het veld Titel in.
  2. Kies daarna het ontwerp van uw module uit de drie beschikbare opties. De ontwerpvoorbeelden tonen de modules met titel. Het groene haakje duidt aan welk ontwerp is geselecteerd.
  3. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.

_____________________________________________________________________________
Bestanden-Tab

In de Bestanden-Tab heeft u de volgende opties.

1. Klik op Bladeren om uw bestanden op uw computer te kiezen, zodra u het bestand of de bestanden hebt geselecteerd, klikt u op OK.
2. Zodra u uw bestanden hebt geüpload, ziet u deze interface.

U kunt nu uw bestanden organiseren:

Bewerk een bestand door op het icoontje met het potloodje te klikken, de volgende modus wordt geactiveerd :

U kunt nu de beschrijving van uw bestanden wijzigen.
Klik op het groene haakje om een wijziging te valideren.
Klik op het rode kruisje om een wijziging te annuleren.
Verander de positie in de lijst met de pijltjes.
Verwijder een bestand door op het icoontje met de prullenbak te klikken.

Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.

_____________________________________________________________________________
Preview tab

In de tab Overzicht-Tab kunt u uw module bekijken.