Flash

Met deze module kunt u een Flash-bestand (.swf) aan uw website toevoegen.

Het bestand wordt op die manier naar uw website geüpload. U kunt klokken, geanimeerde menu's, tekstbanners of elk ander Flash-element naar keuze uploaden. Wij stellen echter geen Flash-animaties ter beschikking.

Om een Flash-module aan uw website toe te voegen, dient u eerst op het het icoontje Module toevoegen (rechts in de werkbalk bovenaan) te klikken en vervolgens op het icoontje Flash.

N.B. : Telkens u naar een andere tab gaat worden de wijzigingen die u heeft aangebracht opgeslagen.

Titel- & Ontwerp-Tab
Vign_flash01

In de tab Titel & Ontwerp heeft u de volgende opties:
  1. Kies om al dan niet een titel te gebruiken door het vakje Ik wil een titel aan of af te vinken.
    - Indien u ervoor kiest om een titel te gebruiken dient u de tekst van uw titel in te vullen bij het veld Titel.
  2. Kies daarna het ontwerp van uw module uit de drie beschikbare opties. De ontwerpvoorbeelden tonen de modules met titel. Het groene haakje duidt aan welk ontwerp is geselecteerd.
  3. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.

Formaat-Tab

Vign_flash02

In de tab Formaat heeft u de volgende opties.
  1. Kies het weergaveformaat van de inhoud van uw module. Het geselecteerde formaat wordt met een groen haakje aangeduid.
  2. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.

Flash-Tab
Vign_flash03

In de tab Flash heeft u de volgende opties.
  1. Klik op Bladeren om een Flash-afbeelding op uw computer te kiezen. Klik na het selecteren van het Flash-bestand op OK.
  2. U kunt dan de afmetingen van uw Flash-bestand invullen bij de velden Breedte en Hoogte. Het voorbeeld wordt geüpdatet zodra u de parameters ervan wijzigt. Op die manier kunt u ze corrigeren wanneer ze niet correct zijn.
  3. Vink het vakje Transparante achtergrond aan om de achtergrond van uw Flash-bestand transparant te maken en het beter in het sjabloon te integreren.
  4. Vink het vakje Automatische aanpassing van de afmetingen bij de overgang van één zone naar de andere aan om het automatisch aanpassen van het Flash-bestand te activeren. Dat betekent dat wanneer u de module van de éen zone naar een andere verplaatst de afmetingen van het Flash-bestand in verhouding worden aangepast.
  5. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.

Omschrijving-Tab
Vign_flash04

In de tab Omschrijving heeft u de volgende opties:
  1. Typ uw tekst in. Uw tekst verschijnt in uw blok op basis van de lay-out van uw keuze.

2. De werkbalk Tekst biedt u de volgende opties zoals hierboven aangegeven:
    • Knippen
    • Kopiëren
    • Plakken
    • Wijzigingen annuleren
    • Wijzigingen herstellen
    • Tekstkleur veranderen
    • Hyperlink toevoegen
    • Hyperlink verwijderen
    • Lettertype
    • Tekstformaat
    • Vet
    • Cursief
    • Onderstreept
    • Links uitlijnen
    • Rechts uitlijnen
    • Centreren
    • Opvullen
    • Uitlijning verwijderen
    • Links inspringen
    • Rechts inspringen
    • Genummerde lijst
    • Lijst met opsommingstekens
    • Kleine letters
    • Hoofdletters
  3. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.

Overzicht-Tab
Vign_flash05

In de tab Overzicht kunt u uw module bekijken.
  1. Om wijzigingen aan te brengen gaat u terug naar de betreffende tab om de wijzigingen uit te voeren.
  2. Om uw module toe te voegen klikt u op Module toevoegen.