Fotoalbum

Deze module maakt het mogelijk om een fotoalbum aan uw website toe te voegen. U kunt deze module gebruiken om een groep foto's naar keuze te tonen.

Om een fotoalbum aan uw website toe te voegen, dient u eerst terug te gaan naar het icoontje Een module toevoegen (rechts in de werkbalk bovenaan) en dan op het icoontje Fotoalbum te klikken.

N.B. : Telkens u naar een andere tab gaat, worden de wijzigingen die u hebt aangebracht opgeslagen.

Titel & Ontwerp-Tab

Om een fotoalbum aan uw website toe te voegen, dient u eerst terug te gaan naar het icoontje Een module toevoegen (rechts in de werkbalk bovenaan) en dan op het icoontje Fotoalbum te klikken.

N.B.: Telkens u naar een andere tab gaat, worden de wijzigingen die u hebt aangebracht opgeslagen.

In de tab Titel & Ontwerp heeft u de volgende opties:
  1. Kies om al dan niet een titel te gebruiken door het veld Ik wil een titel aan of af te vinken.
    - Indien u ervoor kiest om een titel te gebruiken, dient u de tekst van uw titel in te vullen bij het veld Titel.
  2. Kies daarna het ontwerp van uw module uit de drie beschikbare opties. De ontwerpvoorbeelden tonen de modules met titel. Het groene haakje duidt aan welk ontwerp is geselecteerd.
  3. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.

_____________________________________________________________________________
Formaat-Tab

In de Formaat-tab heeft u de volgende opties.
  1. Kies het weergaveformaat van de inhoud van uw module. Het geselecteerde formaat wordt met een groen haakje aangeduid.
  2. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.
_____________________________________________________________________________
Afbeelding-Tab

In de tab Afbeelding heeft u de volgende opties:
  1. Klik op Bladeren om een afbeelding op uw computer te kiezen, zodra u de afbeelding hebt geselecteerd, klikt u op OK
  2. Zodra u uw afbeeldingen hebt geüpload, ziet u deze interface. U kunt nu uw foto's organiseren.

3. Bewerk een foto door op het icoontje met het potloodje te klikken, de volgende modus wordt geactiveerd:

U kunt nu de beschrijving van uw foto's aanpassen.
    Klik op het groene haakje om een wijziging te valideren.
    Klik op het rode kruisje om een wijziging te annuleren.
    Verwijder een bestand door op het icoontje met de prullenbak te klikken.
    Verander de positie in de lijst met de pijltjes.

4. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.

_____________________________________________________________________________

Parameters-Tab

In de tab Parameters beschikt u over de volgende opties:
  1. Vink het vakje Automatisch lezen aan wanneer u wenst dat de diavertoning begint zodra het album wordt weergegeven
  2. Kies de pauze tussen elke afbeelding (in de modus Diavertoning) met het keuzevenster.
  3. Kies de achtergrondkleur van uw fotoalbum:
    1. Transparant (toont de achtergrondkleur van de module of het sjabloon)
    2. Wit
    3. Zwart
    4. Grijs
  4. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.

_____________________________________________________________________________

Overzicht-Tab

In de tab Overzicht kunt u uw module bekijken.
  1. Om wijzigingen aan te brengen, gaat u terug naar de betreffende tab.