Grote tekst

Met deze module kunt u een tekstmodule van groot formaat toevoegen. Deze module zal de beschikbare ruimte over de volledige breedte van het scherm innemen. U kunt deze module gebruiken voor de teksten van presentaties, artikels en lange teksten.

Om een tekstmodule van groot formaat aan uw website toe te voegen, dient u eerst terug te gaan naar het icoontje Een module toevoegen (rechts in de werkbalk bovenaan) en dan op het icoontje Grote tekst te klikken.

N.B: Telkens u naar een andere tab gaat, worden de wijzigingen die u heeft aangebracht opgeslagen.

Titel & Ontwerp-Tab

In de tab Titel & Ontwerp heeft u de volgende opties:
  1. Kies om wel of niet een titel te gebruiken door het vakje Ik wil een titel aan of af te vinken.
    - Indien u ervoor kiest een titel te gebruiken, dient u de tekst van uw titel in te vullen in het veld Titel.
  2. Kies daarna het ontwerp van uw module uit de drie beschikbare opties. De ontwerpvoorbeelden tonen de modules met titel. Het groene haakje duidt aan welk ontwerp is geselecteerd.
  3. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.
_____________________________________________________________________________

Formaat-tab

In de tab Formaat hebt u de volgende opties.
  1. Kies het weergaveformaat van de inhoud van uw module. Het geselecteerde formaat wordt met een groen haakje aangeduid.
  2. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.
_____________________________________________________________________________

Afbeeldingen-Tab

In de tab Afbeeldingen beschikt u over de volgende opties:
  1. Klik op Bladeren om een afbeelding op uw computer te kiezen, zodra u de afbeelding hebt geselecteerd, klikt u op "OK".
  2. U kunt dan de actie kiezen die dient te worden uitgevoerd wanneer een gebruiker op de afbeelding klikt:
    Er gebeurt niets: er kan niet op de afbeelding worden geklikt.
    De afbeelding vergroten: toont de afbeelding in diens oorspronkelijke formaat, op een zwarte achtergrond.
    De klant wordt naar een website geleid: maakt het mogelijk om een link aan uw afbeelding toe te voegen. Om te weten hoe u een link kunt toevoegen kunt u de sectie over links lezen.
  3. Kies een effect voor uw afbeelding. U kunt een effect bekijken door hem te selecteren. De afbeelding wordt gewijzigd op basis van het effect gekozen in het venster.
  4. U kunt het formaat van de afbeelding wijzigen door de cursor naar links te schuiven om het te verkleinen of naar rechts om het te vergroten.
  5. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.
_____________________________________________________________________________

Tekst-Tab

In de tab Tekst heeft u de volgende opties:
  1. Stel uw tekst op. Uw tekst verschijnt in uw blok op basis van de lay-out van uw keuze.

2. De werkbalk "Tekst" bevat de volgende opties zoals hierboven aangegeven:
    • Knippen
    • Kopiëren
    • Plakken
    • Wijzigingen annuleren
    • Wijzigingen herstellen
    • Tekstkleur veranderen
    • Hyperlink toevoegen
    • Hyperlink verwijderen
    • Lettertype
    • Tekstformaat
    • Vet
    • Cursief
    • Onderstreept
    • Links uitlijnen
    • Rechts uitlijnen
    • Centreren
    • Opvullen
    • Uitlijning verwijderen
    • Links inspringen
    • Rechts inspringen
    • Genummerde lijst
    • Lijst met opsommingstekens
    • Kleine letters
    • Hoofdletters
  3. Op Volgende stap klikken om naar de volgende tab te gaan.
_____________________________________________________________________________

Overzicht-Tab

In de Overzicht tab kunt u uw module bekijken.
  1. Om wijzigingen aan te brengen, gaat u terug naar de betreffende tab om de wijzigingen uit te voeren.
  2. Om uw module toe te voegen, klikt u op De module toevoegen.
    Een link toevoegen
    1. Klik op Bewerken op de module waar u een link wilt toevoegen en ga naar het Tekst-tabblad
    2. Kies de tekst die verbonden is aan de link
    3. In de Tekst werkbalk vindt u de link manager en waar u op moet klikken.
    4. In het nieuwe venster dat verschijnt heeft u twee mogelijkheden: U kunt klikken op Ik een link naar een pagina op mijn website als u een link wilt toevoegen naar een pagina op uw eigen site of Ik wil een link naar een andere site als u wilt dat een link leidt naar een pagina van een andere website.
    5. Als u ervoor kiest een link naar een andere pagina van uw eigen site toe te voegen dan kunt u de pagina in de vervolgkeuzelijst uitkiezen.
      OF
      Als u ervoor kiest om een link naar een andere website toe te voegen dan typt u het adres van de site in het URL-veld in
    6. Als het veld Tekstlink leeg is, geeft u de tekst op waarop de mensen moeten klikken om de pagina of site te zien.
    7. Klik op Bevestigen en Wijzigingen opslaan / module toevoegen
    pt_linktool
    pt_link1 pt_link2