Hulpsite
Nederlands
search_left
 
Marketing : Kruisverkoop
 

Wilt u graag op uw webwinkel de gemiddelde waarde per verkoop verhogen? De optie Gerelateerde verkoop kan dan goed van pas komen.

Iedere produktbeschrijving kan aan 5 andere produkten gekoppeld worden die een bezoeker kunnen interesseren. Als u fototoestellen verkoopt kunt u geheugenkaarten aanbieden. Of als u halskettingen verkoopt kunt het erbij passende armbandje voorstellen, etc...  Een sectie met gerelateerde produkten voor een produkt is een manier om nieuwe producten te laten zien of bijbehorende aankopen voor te stellen. 

Om gerelateerde producten toe te voegen gaat u naar de tab Geavanceerd van een product, activeert u de gerelateerde verkoop, en kiest u één of meerdere producten die u ernaast wilt voorstellen. U kiest tot slot de weergavevolgorde en klaar is Kees.

Vign_ventecroisee
 
Nadat de optie Gerelateerde verkoop is geactiveerd kunt u de produkten kiezen die u met elkaar wilt verbinden en de weergavevolgorde aangeven. Deze produkten worden daarna onder de produktbeschrijving weergegeven.

De Gerelateerde verkoop kan eenzijdig of wederzijds zijn. In het laatste geval zijn beide produkten met elkaar verbonden. Bij de produktbeschrijving van A staat produkt B op de pagina en produkt A wordt automatisch weergegeven op de pagina van produkt B.

Vign_ventecroisee1
 
In uw Online winkel vindt u een overzicht van al uw gerelateerde verkopen. Deze informatie bevindt zich in de sectie Marketing van het webbeheerdashboard onder de titel Gerelateerde verkoop.

Alle gerelateerde verkopen worden hier weergegeven en u kunt ze op de gewenste volgorde sorteren.

Vign_ventecroisee2
© Novaxis Solutions Inc. 2007-2014
Een website maken met WebSelf