Meertalig

Deze module is alleen beschikbaar voor klanten die zijn ingeschreven voor de plannen Bedrijf of E-Winkel.

1. U kunt uw meertalige module op twee manieren wijzigen:
  1. Om de meertalige module van uw website te activeren, wijzigen, of desactiveren, kunt u naar het icoontje Website (rechts in de werkbalk bovenaan) gaan OF
  2. de cursor van uw muis boven de meertalige module van uw website plaatsen (zichtbaar als de huidige taal). De knop links verschijnt. Klik er dan op.
Er wordt een venster geopend:
2.

Vign_langues
In de tab Talen tab is de optie Al mijn talen weergeven standaard uitgeschakeld.
Als u dit vakje aanvinkt zullen al uw talen zichtbaar zijn op uw website en na een nieuwe publicatie ook op internet.
Wij bevelen u aan de vertaling af te ronden voordat u de taal online zet.

1. U kunt een taal toevoegen door te klikken op Een nieuwe taal toevoegen en daarna de taal te kiezen in de lijst met talen die door de WebSelf-editor worden ondersteund.
  2. Zodra u uw taal heeft geselecteerd, klikt u op het groene haakje om op te slaan of op het rode kruisje om te annuleren.
  3. Vink de optie Online zichtbaar aan om de taal aan uw bezoekers te tonen.
    Indien u dit vakje aanvinkt, zijn de talen van uw website beschikbaar op uw website van zodra het de volgende keer online wordt gezet. Het wordt aanbevolen om de vertaling voltooid te hebben alvorens een taal online te zetten.
  4. U kunt met de groene pijltjes de volgorde veranderen waarin uw talen worden getoond.
  5. U kunt een taal verwijderen door op de prullenbak te klikken.

Vign_multilingue_win2
Om de standaardtaal van uw website aan te passen, gaat u naar de tab Parameters.
Selecteer de standaardtalen uit de beschikbare talen voor uw website en registreer de wijzigingen.
Klik op Sluiten.

U hoort het woord Nederlands gevolgd door een pijltje op uw website te zien. Dit bevindt zich gewoonlijk boven of onder uw banner. Wanneer u op het pijltje klikt, kunt u van taal veranderen door op de naam ervan te klikken.

Om de taal te wijzigen, klikt u op de naam ervan. U krijgt dan toegang tot de inhoud van uw website in de betreffende taal.
U kunt pagina's voor deze taal toevoegen. Omdat u nu meer dan één taal voor uw website hebt, dient u de taal van elke nieuwe pagina die u toevoegt te kiezen in het venster Een pagina toevoegen.
U kunt modules aan uw pagina's toevoegen.

De verschillende versies van uw website zijn onafhankelijk van elkaar. Dat wilt zeggen dat uw website in het Engels niet noodzakelijk hetzelfde eruit ziet als uw website in het Frans.

U kunt ervoor kiezen om 5 pagina's op te nemen in uw Franse website en slechts 3 in de Engelse versie. U dient uw inhoud zelf te vertalen.

U kunt uw pagina's ook kopiëren om tijd te winnen. Door een Franse pagina te kiezen en het voor uw nieuwe taal te kopiëren, bewaart u de volledige lay-out en foto's van deze pagina. U dient enkel de tekst van de modules te wijzigen om het te vertalen.
U vindt de optie  Pagina kopiëren onder het icoontje Pagina van de balk bovenaan de WebSelf-editor!