Mijn profiel wijzigen
Vign_profil
Op uw Extranet vindt u het icoontje Mijn profiel wijzigen. Met dit icoontje kunt u uw wachtwoord, uw gebruikersnaam, het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw WebSelf-account en uw gegevens wijzigen.
Wachtwoord
Vign_profil1
Om uw wachtwoord te veranderen:

1. Vul uw huidige wachtwoord (degene u wilt veranderen) in bij het veld Oude wachtwoord.
  2. Vul uw nieuwe wachtwoord in bij het veld Nieuw wachtwoord.
  3. Vul uw nieuwe wachtwoord opnieuw in bij het veld Uw wachtwoord bevestigen.
  4. Klik op Opslaan.
Gebruikersnaam
Vign_profil2
Om uw gebruikersnaam te veranderen:

1. Vul uw huidige gebruikersnaam (degene die u wilt veranderen) in bij het veld Uw oude gebruikersnaam.
  2. Vul uw nieuwe gebruikersnaam in bij het veld Uw nieuwe gebruikersnaam.
  3. Vul uw nieuwe gebruikersnaam opnieuw in bij het veld Uw gebruikersnaam bevestigen.
  4. Klik op Opslaan.
E-mail
Vign_profil3
Om uw e-mailadres te veranderen:

1. Vul uw nieuwe e-mailadres in bij het veld Nieuw e-mailadres.
  2. Vul uw nieuwe e-mailadres opnieuw in bij het veld Mijn e-mailadres bevestigen.
  3. Om veiligheidsredenen dient u uw WebSelf-wachtwoord in te vullen bij het veld Uw WebSelf-wachtwoord.
  4. Klik op Opslaan.
Gegevens
Vign_profil4
Uw persoonlijke gegevens invullen of veranderen (alleen de velden aangeduid met een rood sterretje zijn verplicht).

1. Vul de naam van uw bedrijf, indien van toepassing, in bij het veld Bedrijf.
  2. Vul uw naam in bij het veld Naam.
  3. Vul uw voornaam in bij het veld Voornaam.
  4. Vul uw telefoonnummer in bij het veld Telefoonnummer.
  5. Vul uw gsm-nummer in bij het veld Gsm-nummer.
  6. Vul uw faxnummer in bij het veld Faxnummer.
  7. Vul uw adres in bij het veld Adres 1.
  8. Vul indien nodig een 2e adresregel in bij het veld Adres 2 (zoals een suite- of appartementnummer).
  9. Vul uw postcode in bij het veld Postcode.
  10. Vul de naam van uw gemeente in bij het veld Gemeente.
  11. Vul in het keuzevenster Land uw land in.
  12. Vul, indien nodig, uw regio, staat of arrondissement in bij het veld Provincie/staat.
  13. Vul bij het keuzevenster Tijdzone uw tijdzone in.
  14. Klik op Opslaan.