Minipeiling

Met deze module kunt u een minipeiling aan uw website toevoegen.

De minipeiling biedt u de mogelijkheid om een vraag met één of meerdere keuzemogelijkheden aan uw bezoekers te stellen. Vraag hun mening over een onderwerp naar keuze!  Als u taarten bakt kunt u ze vragen wat hun favoriete smaken zijn (Appel, aardbei, frambozen). Of als u auto's verkoopt kunt u ze vragen wat hun favoriete merk is (Audi, BMW, Mercedes). In het geval van een terugbelgesprek kunt u hun vragen wanneer ze gewenst opgebeld te willen worden door uw kantoor ('s morgens, 's middags, 's avonds).

Om een minipeiling aan uw website toe te voegen, dient u eerst terug te gaan naar het icoontje Module toevoegen (rechts in de werkbalk bovenaan) en dan op het icoontje Minipeiling te klikken.

N.B. : Telkens u naar een andere tab gaat, worden de wijzigingen die u hebt aangebracht opgeslagen.

Titel & Ontwerp-Tab

Vign_ecran1

In de tab Titel & Ontwerp heeft u de volgende opties:
  1. Kies om al dan niet een titel te gebruiken door het veld Ik wil een titel aan of af te vinken.
    - Indien u ervoor kiest om een titel te gebruiken, dient u de tekst van uw titel in te vullen bij het veld Titel.
  2. Kies daarna het ontwerp van uw module uit de drie beschikbare opties. De ontwerpvoorbeelden tonen de modules met titel. Het groene haakje duidt aan welk ontwerp is geselecteerd.
  3. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.

Peiling-Tab

Vign_ecran2
In de tab Peiling heeft u de volgende opties:

1. Vul de vraag van uw keuze in bij het veld Vraag.
  2. Kies in het keuzevenster het type vraag van uw keuze. Bij Uniek worden knoppen getoond die slechts één keuzeantwoord mogelijk maken en bij Meervoudig worden aan te vinken vakjes getoond waarbij er meer dan één antwoord mogelijk is.
  3. In de tabel Antwoord kunt u de standaardantwoorden toevoegen, verplaatsen, wijzigen of verwijderen. Om een antwoord te wijzigen, klikt u op het groene potloodje. Om een antwoord te verplaatsen gebruikt u de pijltjes. Om een antwoord te verwijderen gebruikt u de prullenbak. Om een antwoord toe te voegen gebruikt u de melding Een antwoord toevoegen. Wanneer u een antwoord toevoegt krijgt u de volgende weergave te zien:

Vign_question
Vul het keuzeantwoord op uw vraag in het kader in en klik, wanneer u klaar bent op het groene haakje, om te bevestigen of op het rode kruisje om te annuleren.

Parameters-Tab

Vign_ecran3_ares-vote
In de tab Parameters heeft u de volgende opties:
  1. Vink het vakje Slechts één stem per bezoeker toestaan aan om te verhinderen dat eenzelfde bezoeker meermaals stemt.
  2. De knop De teller resetten is enkel zichtbaar wanneer er voor uw peiling is gestemd. Het wordt dus niet getoond wanneer u de tab Parameters voor de eerste keer bekijkt. Klik op de knop om uw stemmenteller te resetten. U verliest de stemmen die tot hiertoe werden verzameld.

Overzicht-Tab

Vign_ecran4
  1. Om wijzigingen aan te brengen, gaat u terug naar de betreffende tab om de wijzigingen uit te voeren.
  2. Om uw module toe te voegen, klikt u op Module toevoegen.