Hulpsite
Nederlands
search_left
Opgelet
De webwinkelmodule is gekoppeld aan het beheer van uw winkel. Om uw winkel, betalingsmethoden, leveringsmethoden, enz. te activeren, dient u Winkelbeheer op uw Extranet te gebruiken!
 
Module: Categorieën
Een categorie toevoegen
Vign_categorie
De categorieën zijn optioneel. U kunt ze gebruiken om uw producten onder te verdelen. De categorie Winkel is verplicht. Het is de hoofdcategorie van uw winkel, dat wilt zeggen de ingang van uw winkel.

U kunt de Hoofdcategorie van de nieuwe categorie kiezen. Indien u meerdere categorieën heeft, kunt u de nieuwe categorie op een andere plaats dan in de hoofdcategorie tonen.

Bijvoorbeeld: Winkel bevat de categorie Elektronica, die de categorie MP3-speler bevat, die weer een categorie iPod, een categorie Sony, enz. kan bevatten. Een categorie is enkel toegankelijk via de hoofdcategorie. Wanneer een bezoeker zich op de pagina iPod bevindt, ziet het navigatiepad er als volgt uit: Winkel > Elektronica > MP3-speler > iPod
Bij het veld Naam vult u de naam van uw nieuwe categorie in.
Bij het veld Beschrijving vult u een korte beschrijving voor uw categorie in. Dit wordt getoond wanneer u Lijst als weergavemodus voor de categorie kiest. Om een gepersonaliseerde afbeelding te kiezen, klikt u op Uitzoeken. Na het selecteren van de afbeelding, klikt u op OK.
Met de link Oorspronkelijke afbeelding herstelt u de standaardafbeelding.
Klik op De categorie toevoegen.
Categoriebeheer
Vign_categoriegestion
U kunt uw categorieën wijzigen door op de link Categoriebeheer te klikken.

Door op de link te klikken, ziet u de boomstructuur van uw categorieën.

Hernoem of verander de afbeelding of verander de hoofdcategorie van een categorie door op het groene potloodje te klikken.
Verwijder een categorie met het icoontje met de prullenbank.
Verplaats een categorie met de groene pijltjes.
Voeg een categorie toe met de link Een nieuwe categorie toevoegen.
Een categorie of een product wijzigen
Om een product of een categorie te wijzigen, kunt u de links Productbeheer en Categoriebeheer gebruiken. U kunt ook op elk moment de muis boven een product of categorie plaatsen en op de melding Wijzigen in de rechter bovenhoek klikken.
 
pt_editcategorie
 
pt_editproduit
© Novaxis Solutions Inc. 2007-2014
Een website maken met WebSelf