Hulpsite
Nederlands
search_left
 
Nota bene

De webwinkelmodule is gekoppeld aan het beheer van uw winkel. Om uw winkel, betalingsmethoden, leveringsmethoden, enz. te activeren, dient u Winkelbeheer op uw Extranet te gebruiken!
 
Module: Webwinkel
 
boutique en ligne Met deze module kunt u een webwinkel toevoegen. Met behulp van deze module kunt u direct online producten verkopen via uw WebSelf-website.

 
Om een webwinkel aan uw website toe te voegen moet u eerst op het icoontje Een module toevoegen (rechts in de werkbalk bovenaan) te klikken en dan op het icoontje Winkel.

N.B.:  Telkens u naar een andere tab gaat worden de wijzigingen die u heeft aangebracht opgeslagen.
 
Vign_1eecran
Voordat uw producten en uw winkel toe kunt voegen moet u enkele gegevens over uw bedrijf in te vullen. 

  1. Bij het vakje Bedrijfsnaam moet u de naam van uw winkel, maatschappij of bedrijf in te vullen.
  2. Bij het vakje Adres dient u het adres in te vullen van de hoofdvestiging van uw bedrijf of uw kantoor of gewoonweg het adres waarnaar de betalingen dienen te worden overgemaakt.
  3. In de keuzelijst Land dient u het land te kiezen waar u bent gevestigd. Hiermee selecteert u de standaard munteenheid van uw webwinkel. U kunt het indien nodig in uw winkelparameters wijzigen via Extranet.
  4. Klik op De parameters opslaan

 

 
Vign_boutiquevide
De winkelmodule is normaal gesproken nu toegevoegd aan uw website.

U kunt uw producten en categorieën direct aan de module toevoegen of de functie Winkelbeheer op Extranet gebruiken.

  1. Om een categorie toe te voegen gebruikt u de link Nieuwe categorie.
  2. Zodra u uw categorieën heeft toegevoegd gebruikt u de link Categoriebeheer om een categorie te hernoemen, verplaatsen of verwijderen.
  3. Om een product toe te voegen gebruikt u de link Een product toevoegen.
  4. Zodra u uw producten heeft toegevoegd gebruikt u de link Productbeheer om een product te hernoemen, verplaatsen of verwijderen.
 
Een winkel met meerdere categorieën en producten in alle categorieën, waaronder de Winkel zelf, kan er als volgt uitzien in de modus Bewerken.
pt_boutiquepleine
Een categorie of een product wijzigen
Om een product of een categorie te wijzigen kunt u de links Productbeheer en Categoriebeheer gebruiken. U kunt ook op elk moment uw muis boven een product of categorie plaatsen en op de melding Wijzigen in de rechter bovenhoek klikken.
 
pt_editcategorie
 
pt_editproduit
© Novaxis Solutions Inc. 2007-2014
Een website maken met WebSelf