Muziek

Deze module maakt het mogelijk om een muziekspeler aan uw website toe te voegen. U kunt deze module gebruiken om uw bezoekers de mogelijkheid te bieden om één of meerdere audiobestanden te beluisteren.

Om een muziekmodule aan uw website toe te voegen gaat u naar het icoon Een module toevoegen (rechts in de werkbalk bovenaan) en klikt u vervolgens op het icoon Muziek.

N.B.: Telkens u naar een andere tab gaat, worden de wijzigingen die u heeft aangebracht opgeslagen.

Titel- & Ontwerp-Tab

In de tab Titel- & Ontwerp heeft u de volgende opties :
  1. U kunt ervoor kiezen om wel of niet een titel te gebruiken door het vakje Ik wil een titel aan of af te vinken - Indien u ervoor kiest om een titel te gebruiken, dient u de tekst van uw titel in te vullen in het veld Titel.
  2. Kies daarna het ontwerp van uw module uit de drie beschikbare ontwerpen. De ontwerpvoorbeelden tonen de modules met titel. Het groene haakje duidt aan welk ontwerp is geselecteerd.
  3. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.

_____________________________________________________________________________

Formaat-Tab

In de tab Formaat heeft u de volgende opties:
  1. Kies het weergaveformaat van de inhoud van uw module. Het geselecteerde formaat wordt met een groen haakje aangeduid.
  2. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.

_____________________________________________________________________________
Audiobestanden-Tab

In de tab Audiobestanden heeft u de volgende opties:
  1. Klik op Bladeren om één of meerdere audiobestanden op uw computer te kiezen. Zodra u het bestand of de bestanden heeft geselecteerd klikt u op OK.
  2. Zodra u uw audiobestanden heeft geüpload zult u ze in de interface zien.
:
U kunt nu de beschrijving van uw audiobestanden wijzigen. Er zijn verschillende opties beschikbaar:
  1. Bewerk een bestand door op het icoon met het potloodje te klikken. De volgende modus wordt geactiveerd:
  2. U kunt de beschrijving van uw bestanden bewerken:
    Klik op het groene haakje om een wijziging op te slaan.
    Klik op het rode kruisje om een wijziging te annuleren.
  3. Verwijder een bestand door op het icoontje met de prullenbak te klikken.
  4. Verander de positie in de lijst met behulp van de pijltjes.
  5. Om de bezoekers de mogelijkheid te bieden de audiobestanden van de afspeellijst te downloaden, dient u de optie Downloadbaar aan te vinken.

Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.

_____________________________________________________________________________
Tekst-Tab

In de tab Tekst kunt u uw tekst intypen. Indien u de optie zonder tekst  in de tab Formaat heeft uitgekozen is de Tekst-tab niet beschikbaar. Uw tekst verschijnt in uw module op basis van de lay-out van uw keuze.

_____________________________________________________________________________

Overzicht-Tab

In de tab Overzicht kunt u uw module bekijken.
  1.  Om wijzigingen aan te brengen, gaat u terug naar de betreffende tab om de wijzigingen uit te voeren.