Pagina's

pt_pageadd

Een pagina toevoegen
Om een pagina aan uw website toe te voegen, dient u eerst terug te gaan naar het icoontje Pagina (rechts in de werkbalk bovenaan) en dan op het icoontje Een pagina toevoegen te klikken.

Er wordt een venster geopend.

1. Vul de tekst die zichtbaar dient te zijn in het menu in het veld Menutekst. Door op deze tekst te klikken, krijgt u toegang tot deze pagina. (maximaal 25 karakters)
  2. De tekst die u invult bij het deel Paginatitel verschijnt in de adresbalk van uw browser. Deze naam kan langer zijn dan die van het menu.
  3. U dient dan de locatie van uw nieuwe pagina in het menu te selecteren. Om de locatie van uw pagina vast te liggen, klikt u op Uw pagina hier op de juiste locatie.
  4. Om een pagina in het submenu te plaatsen, plaatst u de cursor van uw muis over een reeds bestaande pagina (Startpagina, Neem contact op met ons, enz.). U ziet dan de melding Uw pagina hier eronder in een subtab verschijnen. Klik op de juiste plaats om de locatie van de pagina van het submenu vast te leggen.
  5. Om metagegevens (geavanceerde modus) toe te voegen, raadpleegt u de tekst hieronder.
  6. Anders klikt u op De pagina toevoegen.
Indien u metagegevens aan uw pagina wenst toe te voegen, dient u naar de tab Referenceringsinstellingen van het venster Een pagina toevoegen te gaan. Deze gegevens zijn nuttig voor zoekmachines.

1. De tekst ingevuld in het deel Beschrijving wordt getoond in de zoekresultaten van de verschillende zoekmachines. Het is de tekst die onder de naam van uw website wordt getoond. Stel een doelgerichte en korte tekst op.
  2. Voeg sleutelwoorden toe in het veld Sleutelwoorden. Deze woorden worden gebruikt voor het vinden van uw website zodra hij een vermelding in de zoekmachines heeft. Het aantal sleutelwoorden is niet beperkt, maar u dient woorden op te geven die relevant zijn voor uw inhoud.
Een pagina wijzigen
Om een pagina van uw website te wijzigen, dient u eerst op het icoontje Pagina bovenaan in de balk van de WebSelf-editor te klikken.
Kies dan Een pagina wijzigen.
Kies dan de te wijzigen pagina in de lijst met beschikbare pagina's.
Klik op OK.

Het is hetzelfde venster als degene die u heeft gebruikt voor het toevoegen van de pagina. Er wordt een venster geopend:

U kunt op elk moment wijzigingen uitvoeren.
  1. Om een pagina te hernoemen, verandert u de tekst van het veld Menutekst.
  2. Om een pagina te verplaatsen, klikt u op de zone Uw pagina hier die overeenstemt met de nieuwe locatie van de pagina.
Een pagina verwijderen
  1. Om een pagina van uw website te verwijderen, dient u eerst naar de te verwijderen pagina te gaan.
  2. Plaats dan uw cursor op het icoontje Pagina (rechts in de werkbalk bovenaan).
  3. Klik op het icoontje Een pagina verwijderen.
  4. Er wordt een bevestigingsbericht geopend.
  5. Klik op OK om de huidige pagina te verwijderen.
Een pagina kopiëren
Om een pagina van uw website te kopiëren, dient u eerst op het icoontje Pagina in de balk bovenaan de WebSelf-editor te klikken.
Kies dan Een pagina kopiëren. Klik op OK.
Kies dan de te kopiëren pagina in de lijst met beschikbare pagina's.
Klik op Kopiëren.

Er wordt een venster geopend:

1. Vul de tekst die zichtbaar dient te zijn in het menu het veld Tekst van het menu in. Door op deze tekst te klikken, krijgt u toegang tot deze pagina. Standaard verschijnt tijdens het kopiëren de naam van de gekopieerde pagina (beperking van 25 karakters).
  2. De tekst die u invult bij het deel Titel van de pagina verschijnt in de adresbalk van uw browser.
  3. U dient dan de locatie van uw gekopieerde pagina in het menu te selecteren. Om de locatie van uw pagina vast te leggen, klikt u op Uw pagina hier op de juiste locatie. Deze naam kan langer zijn dan die van het menu.
  4. Om een pagina in het submenu te plaatsen, plaatst u de cursor van uw muis boven een reeds bestaande pagina (Startpagina, Neem contact op met ons, enz.). U ziet dan de melding Uw pagina hier eronder in een subtab verschijnen. Klik op de juiste plaats om de locatie van de pagina van het submenu vast te leggen.
  5. Om metagegevens (geavanceerde modus) toe te voegen, raadpleegt u de tekst hieronder.
  6. Klik op De pagina toevoegen.
Indien u metagegevens aan uw pagina wenst toe te voegen, dient u naar de tab Geavanceerd van het venster Een pagina toevoegen te gaan. Deze gegevens zijn nuttig voor zoekmachines. (Raadpleeg Een pagina toevoegen hierboven voor meer informatie).

Een pagina beveiligen
pt_untitled-1
Om een pagina van uw website te beveiligen zodat het niet zichtbaar is voor uw bezoekers;

Klikt u op het icoontje "Pagina" beschikbaar in de balk bovenaan de WebSelf-editor.
Kies de optie "Een pagina wijzigen". Klik op "OK".
Selecteer dan de te beveiligen pagina in de lijst met pagina's. Klik op "Wijzigen".
Het venster "De pagina wijzigen" wordt geopend.
Klik op de tab "Beveiliging".
Vink het vakje "Ik wil de pagina beveiligen" aan en sla dan de wijzigingen op.

Raadpleeg voor meer informatie over het beheer van de gebruikers van verborgen pagina's de betreffende sectie van de Hulp-website.