Hulpsite
Nederlands
search_left
 
RSS-lezer
 
Deze module maakt het mogelijk om een RSS-feed aan uw website toe te voegen. Met de RSS-feeds kunt u de artikels, nieuwsberichten of alle andere informatie gepost door een derde partij in realtime opvolgen. Voorbeeld: Krantenartikels, sportnieuws, fotoalbums, blogs, enz. Om een RSS-lezer aan uw website toe te voegen, dient u eerst terug te gaan naar het icoontje Een module toevoegen (rechts in de werkbalk bovenaan) en dan op het icoontje RSS-lezer te klikken.

N.B.: Telkens u naar een andere tab gaat, worden de wijzigingen die u hebt aangebracht opgeslagen. Titel & Ontwerp
 
Vign_screen1
In de tab Titel & Ontwerp heeft u de volgende opties:
  1. Kies om al dan niet een titel te gebruiken door het vakje Ik wil een titel aan of af te vinken.
    - Indien u ervoor kiest om een titel te gebruiken dient u de tekst van uw titel in te vullen bij het veld Titel.
  2. Kies daarna het ontwerp van uw module uit de drie beschikbare opties. De ontwerpvoorbeelden tonen de modules met titel. Het groene haakje duidt aan welk ontwerp is geselecteerd.
  3. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.

  

Parameters-Tab

 
Vign_screen2
In de tab Parameters heeft u de volgende opties. Bij het veld Uw RSS-link dient u de RSS-link van de bronsite in te vullen. Bij het vakje Aantal artikels per pagina kunt u het totale aantal artikels getoond per pagina van uw RSS-lezer kiezen. De volgende artikels worden op de volgende pagina's getoond met behulp van een paginering onderaan uw module. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.Overzicht-Tab
 
Vign_screen3
In de tab Overzicht kunt u uw module bekijken. Om wijzigingen aan te brengen, gaat u terug naar de betreffende tab om de wijzigingen uit te voeren. Om uw module toe te voegen, klikt u op De module toevoegen.
© Novaxis Solutions Inc. 2007-2014
Een website maken met WebSelf