Voorbeelden nodig?
De modules Script en de Widgetmodule zijn bijzonder nuttig om interactieve inhoud aan uw website toe te voegen. Lees het artikel Info over widgets voor meer informatie!

Script

Met deze module kunt u een script aan uw website toevoegen. Voor deze module is echter wel een diepgaandere kennis van de webomgeving vereist. U kunt deze module gebruiken voor  HTML- of JavaScript-codes om een video, een audiospeler, een dynamisch fotoalbum, een GoogleStatistics-code of een andere code naar keuze toe te voegen.

Om een script aan uw website toe te voegen, klikt u op het icoon Een module toevoegen (rechts in de werkbalk bovenaan) en dan op het icoont Script .

N.B:: Telkens u naar een andere tab gaat, worden de wijzigingen die u heeft aangebracht opgeslagen.

Titel & Ontwerp-Tab

In de tab Titel & Ontwerp heeft u de volgende opties:
  1. Kies ervoor om wel of niet een titel te gebruiken door het vakje Ik wil een titel aan of af te vinken.
    -Indien u ervoor kiest om een titel te gebruiken vul dan de tekst ervan in het veld Titel in.
  2. Kies daarna het ontwerp van uw module uit de drie beschikbare opties. De ontwerpvoorbeelden tonen de modules met titel. Het groene haakje duidt aan welk ontwerp is geselecteerd.
  3. Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.

_____________________________________________________________________________
Script tab

In de Script-tab heeft u de volgende opties:
  1. U kunt uw HTML- of JavaScript-code opstellen in of kopiëren naar het veld Code.
  2. Het veld bovenaan is bestemd voor de code die tussen de haakjes <body> en </body>tags dient te staan;
  3. Het veld onderaan dient het deel van de code te bevatten dat tussen de haakjes <head> en </head> tags staat;
Zodra u klaar bent, ziet uw venster er als volgt uit. :
Het voorbeeld hieronder laat een door YouTube.com gegenereerde code zien zodat u een video aan uw website kunt toevoegen. Deze gegenereerde codes zijn beschikbaar in het deel rechts van de video bij het veld Embed.

Klik op Volgende stap om naar de volgende tab te gaan.

_____________________________________________________________________________
Overzicht-Tab

In de tab Overzicht-Tab kunt u uw module bekijken.