Hulpsite
Nederlands
search_left
 
Opmerking: U kunt de sjablonen ook filteren via twee zoekmodussen. U kunt bijvoorbeeld zoeken naar een roze sjabloon met een motief. U kunt ook met motief selecteren in de lijst met stijlen en "alle kleuren" om alle sjablonen met een motief te tonen. En omgekeerd kunt u de optie alle stijlen in het keuzevenster kiezen en een kleur naar keuze uit het palet selecteren om alle sjablonen in deze kleur te tonen.
 
Sjablonen
 
Vign_gabarit
Om uw website te maken, dient u eerst een sjabloon te kiezen. Dit wordt de look van uw website. Elk sjabloon bevat een fotomontage van de betreffende banner en 3 moduleontwerpen.

 U kunt zo vaak als u wilt van look veranderen en dit zonder ook maar enige informatie te verliezen!

Er wordt een voorbeeld van de actieve look getoond in het linkerdeel.

Zoeken op stijl

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u de sjablonen op stijl sorteren. Zo kunt u gemakkelijker een sjabloon vinden die met uw verwachtingen overeenkomt!

Om op stijl te zoeken, dient u enkel de gewenste stijl in de keuzelijst te selecteren.
De standaardstijl is "Willekeurig".

Op kleur zoeken

U kunt de sjablonen ook op kleur filteren door een kleur te kiezen uit het palet in het bovenste deel van de werkbalk "Sjablonen". De kleuren gelden bij benadering. Indien u op "groen-geel" (de lichtste kleur) klikt, ziet u niet alleen de lichtgroene sjablonen, maar alle groen-gele sjablonen. Om alle kleuren te tonen, dient u "Regenboogkleuren" in te vullen.
© Novaxis Solutions Inc. 2007-2014
Een website maken met WebSelf