Sociaal - De modules

Sociaal
Deze module maakt het mogelijk om knoppen toe te voegen voor sociale media zoals Facebook, Twitter en Google+ op uw website of bepaalde pagina's. Hiermee kunt u uw website in de kijker zetten op sociale netwerken.

Om een sociale media module toe te voegen klikt u alleerst op de knop Module toevoegen linksboven in de werkbalk van de editor. Uit het module menu kiest u vervolgens de module Sociaal.

N.B. Telkens u naar een andere tab gaat, worden de wijzigingen die u heeft aangebracht opgeslagen.

Instellingen-Tab

Vign_02
In de tab Parameters heeft u de volgende opties:
  1. Bij Parameters kunt u de sociale media knoppen kiezen die u wilt weergeven. U kunt ook een enkele knop laten zien.
  2. Bij Ontwerp kunt u de manier kiezen waarop de knoppen moeten worden weergegeven: verticaal opgestapeld of horizontaal uitgespreid.
  3. Bij Te delen URL-adres kunt u aangeven of de knoppen alleen op de huidige pagina worden weergegeven of op uw hele website.
  4. Als u Twitter heeft uitgekozen zullen de Twitter-instellingen verschijnen. U kunt de standaardtekst van de tweet weergeven bij de hiervoor aangegeven knop.
  5. Klik op Volgende stap om naar het volgende tabblad te gaan.

Formaat-Tab

Vign_02
In de Formaat-Tab heeft u de volgende opties:
  1. Kies de manier waarop de tekst in uw module getoond moet worden. Het gekozen formaat wordt met een groen haakje aangegeven.
  2. Klik op Volgende stap om naar het volgende tabblad te gaan.

Titel & Ontwerp-Tab

Vign_03
In de tab Titel & Ontwerp heeft u de volgende opties:
  1. Als u een titel wilt gebruiken bij de weergave van uw agenda kunt u er één in het Titelveld invoeren.
  2. U kunt uit een van de drie ontwerpen kiezen.  De weergegeven voorbeelden laten een ontwerp met titel zien. Het groene haakje geeft aan welk ontwerp wordt gebruikt.
  3. Klik op Volgende stap om naar het volgende tabblad te gaan.

Overzicht-Tab

Vign_04
In de tab Overzicht kunt u uw module bekijken.
  1. Voor het maken van wijzigingen kunt u terug gaan naar het gewenste tabblad
  2. Om de module toe te voegen klikt u op Module toevoegen

Facebook commentaren
Deze module maakt het mogelijk voor bezoekers commentaren achter te laten op uw website via hun Facebook-account. Dankzij deze commentaren kunnen mensen met elkaar praten en ook commentaren op uw site achter laten via Facebook.

Om een Facebook-module toe te voegen voor commentaren op uw website klikt u op het pictogram Module toevoegen, links bovenaan in de werkbalk van de WebSelf-editor. Vervolgens klikt u op het Facebook-pictogram in de lijst.

N.B. Telkens u naar een andere tab gaat, worden de wijzigingen die u heeft aangebracht opgeslagen.

Commentaren-Tab

Vign_01
In de tab Commentaren heeft u de volgende opties:

1. U kunt het Aantal posts dat moet worden weergegeven in de keuzelijst uitkiezen. Zodra u meer dan 5 posts op uw website heeft worden ze automatisch weergegeven per pagina.
  2. In het veld Hoogte kunt de weergavehoogte van de module kiezen. Als u de module verplaatst naar een andere sectie van een pagina is het nodig de hoogte opnieuw op te geven.
  3. Klik op Volgende stap om naar het volgende tabblad te gaan.

Titel & Design-Tab

Vign_02
In de tab Titel & Ontwerp heeft u de volgende opties:
  1. Als u een titel wilt gebruiken bij de weergave van uw agenda kunt u er één in het Titelveld invoeren.
  2. U kunt uit een van de drie ontwerpen kiezen. De weergegeven voorbeelden laten een ontwerp met titel zien. Het groene haakje geeft aan welk ontwerp wordt gebruikt.
  3. Klik op Volgende stap om naar het volgende tabblad te gaan.

Overzicht-Tab

Vign_03
In de tab Overzicht kunt u uw module bekijken.
  1.     Voor het maken van wijzigingen kunt u terug gaan naar het gewenste tabblad
  2.     Om de module toe te voegen klikt u op Module toevoegen

TweetBox
Deze module maakt het mogelijk de meest recente Tweets van uw Twitter-account te laten zien.

Om de Tweetbox-module aan uw website toe te voegen op uw website klikt u op het pictogram Module toevoegen, links bovenaan in de werkbalk van de WebSelf-editor. Vervolgens klikt u op het Tweetbox-pictogram in de lijst.

N.B. Telkens u naar een andere tab gaat, worden de wijzigingen die u heeft aangebracht opgeslagen.

Instellingen-Tab

Vign_01
In de tab Instellingen heeft u de volgende opties:

1. U kunt de gebruikersnaam van uw Twitter-account invoeren in het veld Twitter gebruikersnaam
  2. U kunt het Aantal weer te geven Tweets uitkiezen uit de keuzelijst. Zodra u meer dan 5 tweets op uw website heeft worden ze automatisch weergegeven per pagina.
  3. U kunt een stijl voor de weergave kiezen die helder of donker is. U kunt het verschil bekijken in de tab Overzicht.
  4. Klik op Volgende stap om naar het volgende tabblad te gaan.

Titel & Ontwerp-Tab

Vign_02
In de tab Titel & Ontwerp heeft u de volgende opties:
  1. Als u een titel wilt gebruiken bij de weergave van uw agenda kunt u er één in het Titelveld invoeren.
  2. U kunt uit een van de drie ontwerpen kiezen. De weergegeven voorbeelden laten een ontwerp met titel zien. Het groene haakje geeft aan welk ontwerp wordt gebruikt.
  3. Klik op Volgende stap om naar het volgende tabblad te gaan.

Overzicht-Tab

Vign_03
In de Overzicht tab kunt u uw module bekijken.
  1. Voor het maken van wijzigingen kunt u terug gaan naar het gewenste tabblad
  2. Om de module toe te voegen klikt u op Module toevoegen