Hulpsite
Nederlands
search_left
Tips en advies
Wist u dat u uw banner naar believen kunt wijzigen zonder de look van uw website te veranderen? Klik hier voor meer informatie.


Wist u dat u het sjabloon van uw website op elk moment kunt veranderen terwijl de inhoud blijft staan. Wanneer u af en toe van sjabloon verandert, wordt uw website dynamischer omdat de look van uw website het eerste is waar uw bezoekers naar kijken. Door het te veranderen, geeft u de internetters de indruk dat u uw website regelmatig updatet. Klik hier voor meer informatie.


Wist u dat hoe vaker u uw website updatet, hoe meer vertrouwen uw bezoekers in u krijgen? Een website die regelmatig wordt herzien en geupdate, moedigt de mensen aan om terug te komen en geeft aan dat de webmaster op de hoogte is van de actualiteit die gekoppeld is aan zijn website! Door continu informatie toe te voegen, toont u dat u echt geëngageerd bent en bovendien komt het uw referencing ten goede!


Wist u dat hoe meer relevante inhoud uw website bevat, hoe beter het is gepositioneerd in de zoekmachines? Google en andere zoekmachines bezoeken immers regelmatig websites om hun inhoud te analyseren. Hoe meer sleutelwoorden uw website bevat, hoe gemakkelijker het is terug te vinden. Deze sleutelwoorden staan in de teksten van uw website!


Wist u dat u de look van uw module kunt veranderen wanneer u dat wenst? De look van uw modules kan worden gepersonaliseerd op basis van de 3 modules die bij elk sjabloon worden geleverd. Klik hier voor meer informatie over het veranderen van de look van een module.


Wist u dat u de schikking van de elementen binnen uw module op elk moment kunt veranderen? Door de eigenschappen van een module te raadplegen, kunt u de schikking veranderen op basis van de keuzes die u worden aangeboden. Klik hier om te weten te komen hoe u de schikking van de elementen binnen een blok dient te veranderen.


Wist u dat u de meeste van uw modules naar rechts of naar links kunt verplaatsen? Uw modules staan standaard in de grote zone van uw website. Wanneer u met uw muis over een module gaat hangen, ziet u er een optiebalk boven verschijnen. Tussen deze opties staat de tab "Verplaatsen". Met de gemarkeerde pijltjes kunt u uw modules verplaatsen. Klik hier voor meer informatie over de modules.

© Novaxis Solutions Inc. 2007-2014
Een website maken met WebSelf