Extranet
Het Extranet is voorbehouden aan de beheerder van de website. Via deze pagina kunt u de volgende elementen beheren: uw website wjizigen, E-mailaccounts, Websitestatistieken, Beheer van de winkeluw profiel wijzigenMijn WebSelf-abonnement , enz...

Om toegang te krijgen tot het Extranet dient u eerst te surfen naar www.WebSelf.net.
Klik dan op de link Inloggen.
Vul uw gebruikersgegevens in om in te loggen in het venster dat verschijnt. U vindt deze gegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) in de abonnementsmail die WebSelf u heeft gestuurd.
Klik op Inloggen.

Om uw website te wijzigen of online te zetten klikt u op Mijn website wijzigen.
Om toegang tot uw statistieken te krijgen klikt u op Websitestatistieken (alleen voor abonnees).
Om uw e-mailadressen te beheren of om één van uw e-mailsaccounts raad te plegen klikt u op E-mail (alleen abonnees).
Om beveiligde pagina's te beheren en gebruikers die toegang tot deze pagina's hebben aan te maken klikt u op Beveiligde pagina's beheren.