Zoekmachine

1. U kunt uw zoekmachine-instellingen op twee manieren wijzigen:
  1. Om de zoekmachine van uw website te wijzigen (activeren of desactiveren) kunt u naar het icoontje Website (rechts in de werkbalk bovenaan) gaan OF
  2. De cursor van uw muis boven de zoekmachine van uw website plaatsen. De knop links verschijnt. Klik hier op.

Er wordt een venster geopend:

2.

1. Om de zoekmachine te activeren, vinkt u het vakje Ik wil een zoekmachine aan. Uw zoekmachine wordt standaard op alle pagina's van uw website getoond.
  2. U kunt ervoor kiezen om de zoekmachine niet te gebruiken door de optie Ik wil een zoekmachine af te vinken. Op die manier wordt de zoekmachine van uw website verwijderd.U kunt het aantal zoekresultaten dat wordt getoond op een pagina kiezen met een keuzevenster. Standaard worden 20 resultaten op de resultatenpagina getoond.
  3. Om de zoekmachine op een pagina te tonen, vinkt u het vakje aan naast de naam van de pagina in de lijst met pagina's.
    Om de zoekmachine op een pagina te verbergen, vinkt u het vakje af naast de naam van de pagina in de lijst met pagina's.
  4. Sla de wijzigingen op.